Ecografie la domiciliu Bucuresti-Ilfov

Ecografie abdominala completa la domiciliu:
450 LEI


Pentru transport, se pot percepe taxe suplimentare, in functie de locatie.

Constanta Andrei
Constanta Andrei
21/08/2023
Oana Lis
Oana Lis
18/08/2023
Am apelat cu încredere la serviciile dumneavoastră și suntem foarte mulțumiți, sunteti operativi și aveți doctori buni cu care colaborați. Uneori ai nevoie acasă de ajutor medical și aceasta e cea mai buna soluție la nevoie, pentru o calitate bună a vieții pacientului. Multumim ca existați !!! Fam .Lis.
duta mariana
duta mariana
16/08/2023
Am apelat în două situații la serviciile SunMedCare,anume perfuzii ptr. mama mea. Puteți să vă lăsați fără griji pe mâinile domnului Cazacu. Sănătate!
Eugen Stan
Eugen Stan
16/08/2023
Om serios! Vine la timp si stie ce face!
Claudia Zdirca
Claudia Zdirca
16/08/2023
Personal profesionist, prompt și foarte amabil.
Virna Lisi
Virna Lisi
04/08/2023
Foarte promti si amabili, dr.Popovici Ion Stefan un profesionist si un om deosebit.Multumiri.
Carmen Lucov
Carmen Lucov
02/08/2023
Pentru noi SunMedCare a fost un serviciu medical oferit la timp cu seriozitate și profesionalism. Programul non-stop constituie un plus. Am sunat seara și a doua zi am avut toate serviciile solicitate. Mulțumim d-lui asistent Marian Cazacu și echipei SunMedCare!
Gabriel NA
Gabriel NA
18/07/2023
Cea mai buna experienta cu consult si medicatie la domiciliu. Profesionalism si umanitate. Recomand!
stefan crisan
stefan crisan
07/07/2023
Comunicare de 10, promptitudine si profesionalism. Recomand cu caldura.
Canuta Cristina
Canuta Cristina
07/07/2023
Profesioniști de acum voi apela mereu la ei in caz de urgentă

Ecografia abdominala este o metoda de diagnostic imagistic nedureroasăneiradiantă și non-invazivă, fiind utilizată pentru a vizualiza organele și structurile din interiorul abdomenului, precum ficatul, vezica biliară, pancreasul, căile biliare, splina și aorta abdominală.

Imagistica cu ultrasunete ajută medicii să diagnosticheze și să trateze numeroase afecțiuni medicale. Fiind sigură și nedureroasă, ecografia abdominală permite obținerea de imagini ale interiorului corpului cu ajutorul undelor sonore.

Imaginile cu ultrasunete sunt captate în timp real, acestea permițând vizualizarea structurilor și mișcărilor organelor interne, precum și a fluxului de sânge care curge către organele abdominale.

Ultrasunetele utilizează un traductor care emite unde sonore la o frecvență prea mare pentru a fi auzite. Traductorul cu ultrasunete este plasat pe piele, iar ultrasunetele se deplasează prin corp către organele și structurile din interior.

Undele sonore “răsună” în organe ca un ecou și revin la traductor, acesta procesând undele reflectate, care sunt apoi convertite de un computer într-o imagine a organelor sau țesuturilor examinate.

Ultrasunetele se deplasează cu viteze diferite în funcție de tipul de țesut întâlnit. Viteza și cantitatea de unde sonore care revin la traductor sunt interpretate de către acesta din urmă și redate în imagini ca diferite tipuri de țesut.

Chinese (Simplified)EnglishRomanianTurkish