Ecografie la domiciliu Bucuresti-Ilfov

Ecografie abdominala completa la domiciliu:
450 LEI


Pentru transport, se pot percepe taxe suplimentare, in functie de locatie.

Servicii de calitate , personal bine pregătit si prompt , am apelat de doua ori la serviciile lor in niște situații grele pentru mine.
Florian Cornel Popescu
Florian Cornel Popescu
2022-10-24
O experienta extraordinara cu aceasta firma , rar am intalnit atata profesionalism implicare si omenie ! Mult succes ! Flori Anca
Omnia Ct
Omnia Ct
2022-10-24
Reliable, caring and dedicated team of professionals that actually deliver safe, prompt and hassle-free healthcare treatment in the comfort of your home. Happy to recommend SunMedCare!
simple me
simple me
2022-10-21
Profesionalism. Promptitudine.
camelia sutiman
camelia sutiman
2022-05-24
Promptidudine si profesionalism,nota10+
Alexandru-Razvan Zidaru
Alexandru-Razvan Zidaru
2022-03-21
Recomand cu incredere. Promptitudine si seriozitate.
Dumitru Cazacu
Dumitru Cazacu
2020-03-24
Very satisfied with the services !
ac sch
ac sch
2020-03-21
Recomand cu încredere , personal profesionist , servicii de cea mai bună calitate
Alin Razvan
Alin Razvan
2020-03-20

Ecografia abdominala este o metoda de diagnostic imagistic nedureroasăneiradiantă și non-invazivă, fiind utilizată pentru a vizualiza organele și structurile din interiorul abdomenului, precum ficatul, vezica biliară, pancreasul, căile biliare, splina și aorta abdominală.

Imagistica cu ultrasunete ajută medicii să diagnosticheze și să trateze numeroase afecțiuni medicale. Fiind sigură și nedureroasă, ecografia abdominală permite obținerea de imagini ale interiorului corpului cu ajutorul undelor sonore.

Imaginile cu ultrasunete sunt captate în timp real, acestea permițând vizualizarea structurilor și mișcărilor organelor interne, precum și a fluxului de sânge care curge către organele abdominale.

Ultrasunetele utilizează un traductor care emite unde sonore la o frecvență prea mare pentru a fi auzite. Traductorul cu ultrasunete este plasat pe piele, iar ultrasunetele se deplasează prin corp către organele și structurile din interior.

Undele sonore “răsună” în organe ca un ecou și revin la traductor, acesta procesând undele reflectate, care sunt apoi convertite de un computer într-o imagine a organelor sau țesuturilor examinate.

Ultrasunetele se deplasează cu viteze diferite în funcție de tipul de țesut întâlnit. Viteza și cantitatea de unde sonore care revin la traductor sunt interpretate de către acesta din urmă și redate în imagini ca diferite tipuri de țesut.

Chinese (Simplified)EnglishRomanianTurkish