View this post on Instagram

#sunmedcare

A post shared by Servicii Medicale LaDomiciliu (@sunmedcare) on

Despre sunmedcare: Afla tot ce trebuie sa stii!

Ingrijirile la domiciliu fac parte integranta din marea categorie a ingrijirilor comunitare. Si ele pot fi descrise ca ingrijiri si ajutor acordat acasa, in familie, celor ce au nevoie. Scopul principal al acestui model de ingrijire este acela de a face posibil ca oamenii sa-si mentina gradul de independenta. Si sa-si continue viata acasa cit mai mult timp posibil. Scopul îngrijirii la domiciliu este ca pacientul să beneficieze de îngrijire demnă; adecvată şi corespunzătoare nevoilor individuale direct în mediul său familiar. Datorită acestui tip de îngrijire numărul şi durata tratamentelor spitalizate pot fi reduse, iar procesul de vindecare al bolnavului poate fi îmbunătăţit. Se poate recurge la acest tip de serviciu, în cazul în care starea de sănătate a bolnavului necesită îngrijire complexă, care nu necesită însă spitalizare.

Despre sunmedcare?, este infiintat ca o alternativa la timpul pierdut, stresul si birocratia serviciilor de stat, dar este si o solutie pentru pacientii care nu doresc sa paraseasca locuinta, pentru efectuarea unor tratamente care nu necesita supravegherea continua. Sau pentru recoltarea analizelor de rutina. Astfel promitem sa va ingrijim din propriul vostru confort, la domiciliul vostru.

SunmedCare: O alternativa

Este o alternativa chiar si la spitalele private deoarece scuteste pacientii de efortul de a se deplasa. Prin personalul medical SunMedCare realizeaza o asistenta medicala calificata, profesionala, axata pe pacient si pe asigurarea confortului acestuia. Scopul nostru este acela de a asigura cele mai bune servicii medicale in cele mai bune conditii,cu personal profesionist si tehnica de ultima generatie la domiciliul pacientului.Intocmirea unui plan exact de ingrijire si asigurarea timpului necesar pentru toate manevrele terapeutice. Vrei sa stii totul despre sundmedcare? Ei bine, trebuie sa ne cunoastem!

Chinese (Simplified)EnglishRomanianTurkish