Constanta Andrei
Constanta Andrei
21/08/2023
Oana Lis
Oana Lis
18/08/2023
Am apelat cu încredere la serviciile dumneavoastră și suntem foarte mulțumiți, sunteti operativi și aveți doctori buni cu care colaborați. Uneori ai nevoie acasă de ajutor medical și aceasta e cea mai buna soluție la nevoie, pentru o calitate bună a vieții pacientului. Multumim ca existați !!! Fam .Lis.
duta mariana
duta mariana
16/08/2023
Am apelat în două situații la serviciile SunMedCare,anume perfuzii ptr. mama mea. Puteți să vă lăsați fără griji pe mâinile domnului Cazacu. Sănătate!
Eugen Stan
Eugen Stan
16/08/2023
Om serios! Vine la timp si stie ce face!
Claudia Zdirca
Claudia Zdirca
16/08/2023
Personal profesionist, prompt și foarte amabil.
Virna Lisi
Virna Lisi
04/08/2023
Foarte promti si amabili, dr.Popovici Ion Stefan un profesionist si un om deosebit.Multumiri.
Carmen Lucov
Carmen Lucov
02/08/2023
Pentru noi SunMedCare a fost un serviciu medical oferit la timp cu seriozitate și profesionalism. Programul non-stop constituie un plus. Am sunat seara și a doua zi am avut toate serviciile solicitate. Mulțumim d-lui asistent Marian Cazacu și echipei SunMedCare!
Gabriel NA
Gabriel NA
18/07/2023
Cea mai buna experienta cu consult si medicatie la domiciliu. Profesionalism si umanitate. Recomand!
stefan crisan
stefan crisan
07/07/2023
Comunicare de 10, promptitudine si profesionalism. Recomand cu caldura.
Canuta Cristina
Canuta Cristina
07/07/2023
Profesioniști de acum voi apela mereu la ei in caz de urgentă

Despre sunmedcare: Afla tot ce trebuie sa stii!

Ingrijirile la domiciliu fac parte integranta din marea categorie a ingrijirilor comunitare. Si ele pot fi descrise ca ingrijiri si ajutor acordat acasa, in familie, celor ce au nevoie. Scopul principal al acestui model de ingrijire este acela de a face posibil ca oamenii sa-si mentina gradul de independenta. Si sa-si continue viata acasa cit mai mult timp posibil. Scopul îngrijirii la domiciliu este ca pacientul să beneficieze de îngrijire demnă; adecvată şi corespunzătoare nevoilor individuale direct în mediul său familiar. Datorită acestui tip de îngrijire numărul şi durata tratamentelor spitalizate pot fi reduse, iar procesul de vindecare al bolnavului poate fi îmbunătăţit. Se poate recurge la acest tip de serviciu, în cazul în care starea de sănătate a bolnavului necesită îngrijire complexă, care nu necesită însă spitalizare.

Despre sunmedcare?, este infiintat ca o alternativa la timpul pierdut, stresul si birocratia serviciilor de stat, dar este si o solutie pentru pacientii care nu doresc sa paraseasca locuinta, pentru efectuarea unor tratamente care nu necesita supravegherea continua. Sau pentru recoltarea analizelor de rutina. Astfel promitem sa va ingrijim din propriul vostru confort, la domiciliul vostru.

SunmedCare: O alternativa

Este o alternativa chiar si la spitalele private deoarece scuteste pacientii de efortul de a se deplasa. Prin personalul medical SunMedCare realizeaza o asistenta medicala calificata, profesionala, axata pe pacient si pe asigurarea confortului acestuia. Scopul nostru este acela de a asigura cele mai bune servicii medicale in cele mai bune conditii,cu personal profesionist si tehnica de ultima generatie la domiciliul pacientului.Intocmirea unui plan exact de ingrijire si asigurarea timpului necesar pentru toate manevrele terapeutice. Vrei sa stii totul despre sundmedcare? Ei bine, trebuie sa ne cunoastem!

Chinese (Simplified)EnglishRomanianTurkish