Analize medicale la domiciliu Bucuresti? | Recoltare analize medicale la domiciliu? Ei bine, la Sunmedcare.ro iti oferim asistenta medicala la domiciliu, rapid si eficient. La Sunmedcare imbinam serviciile medicale integrate cu eficienta si va oferim atat recoltare venoasa, recoltarea exudatului faringian, recoltarea probelor de urina cat si multe alte recoltari in tot ce priveste setul de analize de care aveti nevoie.

 

Recoltarea se efectueaza a jeun (pe nemancate), preferabil de dimineata, tinandu-se seama de efortul fizic efectuat si de ritmul circadian, ce pot inflenta anumiti parametri (testosteron, cortizol, dehidroepiandrosteron sulfat seric, catecolamine, melatonina etc.). De asemenea, in functie de analiza efectuata, poate fi necesara recoltarea unei probe unice sau a probelor multiple.
Pacientul va fi asezat intr-o pozitie comoda, pregatindu-se zona din care urmeaza a fi recoltate probele.

Tehnica recoltarii analizelor medicale la domiciliu cu sistem seringa

1. Se recolteaza din venele antecubitale. Se dezinfecteaza plica cotului cu un tampon cu alcool 70% sau tinctura de iod.
2. Se aplica garoul inainte de recoltare, la cel putin 2-3 centimentri, insa nu mai mult de un minut. Se introduce acul in tubul de recoltare, fixandu-l printr-o rotire usoara in sensul acelor de ceasornic. Acul steril trebuie sa aiba un calibru adecvat cantitatii de sange necesar.

3. Se punctioneaza vena, se slabeste garoul si se trage pistonul incet, pana cand fluxul sanguin se opreste.
4. Se indeparteaza tubul de ac, rotindu-l in sensul invers acelor de ceasornic. Atentie! Intai se va indeparta tubul, apoi acul.
5. Daca sunt necesare recoltari multiple, se vor repeta pasii 2-5.

Mai multe detalii despre recoltarea venoasa gasiti in acest articol!

Chinese (Simplified)EnglishRomanianTurkish